top of page

Creastairs op de VT Wonen Beurs: Ontdek de Toekomst van Traprenovatie!

Droom je van een prachtige, vernieuwde trap die jouw huis naar een hoger niveau tilt? Creastairs staat voor je klaar op de VT Wonen & Design Beurs met een ongeëvenaarde ervaring in traprenovatie. Als dé expert in de sector, presenteren wij onze innovatieve oplossingen die jouw trap kunnen omtoveren tot een ware eyecatcher.

Maker: Ton van Til 



Speciale Beursaanbieding: Complete Traprenovatie Nu Vanaf €1650,-





Mis deze spectaculaire kans niet! Tijdens de VT Wonen & Design Beurs biedt Creastairs een volledige traprenovatie, inclusief arbeid, aan voor een beursprijs vanaf slechts € 1650,-. Dit is hét moment om jouw trap een indrukwekkende make-over te geven zonder jouw budget te overschrijden.


Scan de QR-code op onze stand en maak meteen een afspraak voor ons Experience Centre. Hier kun je persoonlijk advies krijgen en jouw traprenovatie plannen, terwijl je gebruikmaakt van deze unieke beursaanbieding!


Waarom Kiezen Voor Creastairs?

  • Onovertroffen Vakmanschap: Ons team van ervaren specialisten levert maatwerk met precisie en oog voor detail.

  • Hoogwaardige Materialen: Alleen de beste materialen voor een duurzaam en stijlvol resultaat.

  • Snelle, Zorgeloze Service: Wij werken snel en efficiënt, zodat jouw trap in no-time vernieuwd is met minimale overlast.

  • Persoonlijk Maatwerk: Jouw wensen staan centraal. Samen creëren we een trap die naadloos aansluit bij jouw stijl en interieur.


Bezoek Ons Op De Beurs


Wil je zelf de magie van Creastairs ervaren?

Kom dan langs op de VT Wonen & Design Beurs! Ons deskundige team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je persoonlijk advies te geven. Laat je inspireren door onze prachtige traprenovatievoorbeelden en ontdek hoe wij jouw trap kunnen omtoveren.

Praktische Informatie:

Datum: 1 t/m 6 oktober | 10:00 - 17:00 uur (donderdag tot 22:00 uur) Locatie: Expo Greater Amsterdam, Vijfhuizen Standnummer: 1200


Speciale Actie voor Volgers

Als volger van Creastairs ontvang je een exclusieve korting op de tickets voor de VT Wonen & Design Beurs! Gebruik de kortingscode CREASTAIRS1624 bij het afrekenen op go.vtwonen.nl/korting en ontvang €10,- korting op de kassaprijs (€25,- doordeweeks, €27,50 in het weekend, excl. servicekosten).


Creastairs is dé specialist in traprenovatie, met jarenlange ervaring en passie voor vakmanschap. Of je nu een klassieke of moderne look wilt, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw huis en smaak.


Zet de eerste stap naar jouw droomtrap en bezoek ons op de VT Wonen & Design Beurs!

Laat je inspireren door onze prachtige designs en ontdek hoe wij jouw trap kunnen transformeren tot een ware blikvanger. Met onze expertise, hoogwaardige materialen en oog voor detail, creëren we samen de trap van jouw dromen.


Bij Creastairs begrijpen we dat een trap meer is dan alleen een functioneel element in je huis. Het is een statement, een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl en smaak. Daarom werken we nauw met je samen om een traprenovatie te realiseren die naadloos aansluit bij jouw wensen en interieur. Van klassiek tot modern, van hout tot staal - de mogelijkheden zijn eindeloos.


Onze ervaren vakmensen staan garant voor een vlekkeloze uitvoering en een resultaat waar je jarenlang plezier van zult hebben. We gebruiken alleen de beste materialen en werken met de nieuwste technieken om een duurzame en stijlvolle traprenovatie te garanderen. Bovendien zorgen we voor een snelle en efficiënte service, zodat je in no-time kunt genieten van jouw vernieuwde trap.


Grijp nu je kans en profiteer van onze speciale beursaanbieding tijdens de VT Wonen & Design Beurs. Met een complete traprenovatie vanaf slechts €1550,- is dit hét moment om jouw trap een indrukwekkende metamorfose te geven. Scan de QR-code op onze stand, maak een afspraak in ons Experience Centre en laat je persoonlijk adviseren door onze experts.


Twijfel niet langer en zet de eerste stap naar de trap van jouw dromen.

Bezoek Creastairs op de VT Wonen & Design Beurs en laat je inspireren door onze prachtige traprenovaties. Wij staan klaar om jouw trap te transformeren en je huis naar een hoger niveau te tillen!

110 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page